Bli medlem, støtt Mylla Løypeforening og få ukentlige løype- og føremeldinger.

Bli medlem, støtt Mylla Løypeforening

Mylla Løypeforening er en idealistisk forening hvor alt arbeidet baseres på frivillig innsats. I tillegg til økonomisk støtte fra hytteeierne, fastboende, kommunene, Skiforeningen og sponsorene legges det ned tusenvis av dugnadstimer i arbeidet med løypene i området.

Utbedring av løypenettet organiseres av foreningens styre og utføres på dugnad. Dette arbeidet gjøres også i tett samarbeid med Skiforeningen, lokale skilag, grunneierne og kommunene på Hadeland.

Vi trenger fortløpende økonomisk støtte for å betale prepareringsmaskin og snøscooter, finansiere drift og for å utbedre løypenettet ytterligere.
Benytt Mylla Løypeforening konto nr. 2220 12 89223 og gi i forhold til hva du synes godt preparerte skiløyper i fine traseer betyr for deg og dine. Hør gjerne om naboer og venner også kan bidra.

Husk å skrive din epost-adresse på innbetalingen så du kommer på listen over medlemmer som mottar løype- og føremelding med smøretips før hver helg i skisesongen.

Henvendelser kan også sendes i en e-post til Mylla Løypeforening ved Jarle Sundelin: sundelin -AT- bekkelaget.no (bytt ut -AT - med @).

Kategorier: