Dugnader og årsmøte høsten 2015

Kjære Mylla Løypeforening-medlem

Ny sesong står for døren og vi har som tidligere meldt, to medlemsdugnader i høst. Første er 26. september, oppmøte kl 10:00 ved Myllagarasjen.

Vi har noe arbeide rundt garasjen der vi bl.a. skal sette opp et gjerde for å holde husdyr unna veggene/dørene som nå får unødig slitasje. Det er også flere punkter i løypene som må utbedres. Vi skal sette opp en krakk i Kanalløypa, dessuten utbedre noen broer, diverse grøfting og rydding av grener og trær.

Ta med høvelig utstyr: sag, krafse, jordspade, slegge etc. Det er vått i skogen, så gummistøvler anbefales.

Dugnadene har også en sosial rolle, så matpausen er viktig - ta med termos og niste.

Vi minner også om dugnad og årsmøte 24. oktober.

Årsmøtepapirer og annen info legges fortløpende ut her på Mylla Løypeforenings hjemmeside - Aktiviteter

Tags:
Kategorier: