Løype- og føremelding 31.03.2017

Løype- og føremelding 31.03.2017

Hei
Våren er her, noe for tidlig.....
Temperaturen forrige helg og utover i uka førte til en sterk snøsmelting. De siste par dagene har det vært noe kjøligere og det har også kommet en del snø, men snøen er våt og gir ikke noe stabilt skiføre. Tvert i mot, den våte snøen bidrar til å løse opp den snøen som ligger under.

Fortsatt er det mulig å kjøre løyper og det ble kjørt en del løyper i dag tidlig. Se Arilds spor for dagen. Jeg regner med at de samme løypene også blir kjørt i morgen tidlig. Det er imidlertid
meldt stigende temperaturer i morgen og søndag og oppklarning. Løypene vil uansett bli både løse og våte. Rødt klister er et sikkert smørningstips for en skitur i morgen og på søndag.

Det er meldt forholdsvis høge temperaturer de nærmeste dagene, kanskje litt kjøligere om natta fram mot neste helg. Det er sjølsagt lov å håpe på en skitur i påsken, men det ser ut til å bli noe begrenset med løyper som det vil være mulig å preparere.

MLF har som vanlig planlagt et arrangement i Skjerpelykkja på palmesøndag, men også dette henger i en tynn tråd slik forholdene er nå. Vi kommer tilbake noe seinere med mer informasjon.

Følg med på Arilds spor for dagen. Her kommer ferske oppdateringer.
 

God tur!

Vennlig hilsen
Olaf Godli