Løyperapport 14.04.2018.

Mylla Løypeforening
Publisert av Arild Bernstrøm2 min

(arildb) Svea/Mylla: Mylla løypeforening 14/4 kl. 06:42:
-3 grader. Pent . Total snødybde er 80-150 cm.

Prepperunde i går: Mylla dam-Trantjern-Åsjøveien-Mylla dam-Bislingveien-Bislingflaka-Formoløypa-til Åsjøveien-retur Bislingflaka-barnebakken-Bislingveien-Kanalløypa-Nordstrand-Sørlibakken-Stormyra-Kalrasen-Ake, lek og Bålplassen på Skjerpelykja-Vollaløypa til Brattvolltoppen-akebakke på vollajordet-Ballangerudsæterhøgda-Høgnes-Trantjern-Mylla dam.

Snøen på vannene har tørket opp og gjort forholdene i scooterløypene mye bedre.
Løypene her er kjørt opp på nytt, fine forhold med unntak av inne i Bratvollvika der var det så mye vann at scootersjafør måtte snu.

Det er mer snø på veien Mylla syd enn det har vært noen gang siden MLF begynte å maskinpreppe her i 2004, mange kommer fortsatt med tog, taxi og bil til Mylla for å gå til Oslo og ellers stor trafikk på denne populære strekningen.
Vi må bare beklage at fra søndag 15 april har vi ikke grunneieres tillatelse til å preppe løyper her denne sesongen.

Foto Arild... Sola tar godt på Bislingen om dagen på 696 moh.
Obs heisen går ikke og har ikke gjort det siden 2008.