Rapport 17.11.2017.

Mylla Løypeforening
Publisert av Arild Bernstrøm · 1 min ·
Nordmarka nord (arildb) Svea/Mylla: Mylla løypeforening 17/11 kl. 08:35:-4.5 grader, Pent vær. Total snødybde er 2-3 cm. Selv om vi nå er på vei inn i den kalde fine årstiden kom nedbøren som regn i går kveld, noe som reduserte på den lille snøen vi har. Isen har lagt seg på de fleste vannene, den er iferd med å legge seg på Myllavannet også. Det er for tidlig å gå på isen, kommer det lite snø utover er det mange som har stor glede av å gå på skøyter, vil derfor be om at folk ikke kaster sten utpå isen. Dette er et fenomen som vi ser hvert år. Det er frost i bakken og det er fint å ferdes i skogen nå. Vi har hatt mange minidugnader og ryddet trær som har falt over trasen, mens vi venter på skiløypene.