Løype- og føremelding 03.01.2008

«Godt nyttår!
Det har kommet om lag 15 cm med snø de siste par dagene. Varselet til over helga melder mer snø (hver dag) og temperaturer omkring minus 5 grader.
Dette betyr at alle løyper igjen er mulig å preparere etter mildværet i romjula (sjøl om det var svært flotte forhold langs Mylla hele tiden!)
Løypene blir kjørt hver dag så lenge det er nedbør og pakket etter hvert. Det ligger an til svært gode forhold i alle løyper, inkludert løypa ned til Kalvsjø. Løypa fra Stormyra og til Jevnaker øst blir fortsatt ikke kjørt.
Smøretipset er enkelt: Gjør skiene reine for klister etter skiturene i nyttårshelga (!), legg på et lag med Swix V40 eller VR30 som smeltes inn og legg dagens festevoks på toppen, gjerne mer V40 eller VR45 som legges på etter at skiene er avkjølte. Kork smørningen rimelig godt ut.
Det gjøres oppmerksom på at det foregår tømmerkjøring i området mellom Bjønnputten og Svesvika, videre at det skal være skirenn ved hytta til Svea skilag på søndag med svært mange deltakere. Det betyr at det ikke vil være mulig å parkere ved skihytta samtidig som det også vil være noe vanskeligere å passere dette området på ski. Følg evt. anvisninger fra løypevakter.
Mylla Løypeforening har opprettet en enkel nettside for ytterligere bedring av tilbudet til våre medlemmer. Her vil du kunne finne viktige linker som til Skiforeningens føremelding og været for Mylla-området. I tillegg har vi et galleri hvor vi oppfordrer til å legge inn bilder fra området, fine skiløyper og turer, gjerne sammen med en fin turhistorie. Hvordan dette gjøres, fremgår av forklaring på nettsiden. Nettsiden er mylla-løypeforening.no. Du må imidlertid ha Internet Explorer 7, eller bruker firefox eller opera for å komme inn på den adressen direkte(http://www.mylla-løypeforening.no). Om du bruker Internet Explorer 6 eller eldre benyttes adresen: http://www.staging.mylla.flywheelsites.com
Vennlig hilsen
Olaf Godli
Tlf.: 24 14 89 53 / 97 54 61 42»

Del denne siden!

Skriv en kommentar