LØYPE- OG FØREMELDING FREDAG 9. DESEMBER 2011

Preppemaskinen går langs Mylla Syd tidlig morgen fredag 9. desember 2011. FOTO: Arild Bernstrøm
«Se meldinger fra Arild
Det er -2 og tatalt 28 cm snø på Svea/Mylla kl 06.30 fredag morgen. Det snør tett. Det har blåst og føyket inatt det ligger store fonner på utsatte steder. Vil utpå formiddagen scooterpreppe løypa fra Mylla Dam til Trantjern med Åsjøveien og nedre del av Formoløypa. Etterpå blir det pakking med scooter. Endel store trær er blåst ned, må ut med motorsagen.
Rettelse: Det er kommegt så mye snø at løype 346 fra Mylla til Trantjern blir preppet med løypemaskin. Også Åsjøveien…
Jeg er litt usikker på hvor mye av løypenettet som vil være kjørt i morgen. Det jeg imidlertid vet er at Arild og de andre kjørerne vil gjøre sitt til at vi får så gode forhold som mulig på så kort varsel og med så mye snø.
Det meldes om kaldere vær og enkle smørefohold; Blå ekstra er fortsatt et godt tips.Vennlig hilsen Olaf Godli

Del denne siden!

Skriv en kommentar