Løype- og føremelding 06.04.2019

Hei
Fortsatt vinter, men det går mot vår
Ubetydelig nedbør siste uke. Vekslende temperaturer mellom kuldegrader om natten og forholdsvis mildt om dagen gir en sterk omdanning av snøen og grove snøkrystaller. Dette gir raskt føre fra morgenen av.

Lørdag er det meldt noe overskyet fra morgenen av og temperatur rundt null, men oppklarning utover dagen og temperaturstigning. Søndag morgen vil det bli temperatur under null, men utpå dagen stiger temperaturen og det er meldt om strålende vær hele dagen.

Det er definitivt klisterføre og på lørdag er det bare å gå rett på en blanding av universalklister og rødt klister som kan suppleres med mer rødt klister utover dagen. Stort sett samme føre på søndag, men kuldegradene om natta gir noe hardere løyper som trenger et litt mer slitesterkt klisterlag til å begynne med. Rødt klister må til utover dagen.

Følg med på Arilds spor for dagen på hjemmeside og via Facebook.
God tur!

Det er fortsatt intensjonen å gjennomføre skidagen i Skjerpelykkja. Foto fra Arild viser at det begynner å bli litt lite snø i bakken, men trolig vil det fortsatt ligge snø neste helg. Det er meldt om fint vær hele neste uke, men forholdsvis kaldt om nettene som gjør at tiningen må starte på nytt hver dag.
Endelig bestemmelse tas mot neste helg.
Vennlig hilsen
Olaf Godli

Del denne siden!

Skriv en kommentar