Løype- og føremelding 13.04.2019

Hei
Vårtemperaturene lar vente på seg.
Ingen nedbør siste uke. Vekslende temperaturer mellom kuldegrader om natten og forholdsvis mildt om dagen gir en sterk omdanning av snøen og grove snøkrystaller. Dette gir raskt føre fra morgenen av.

Vi er inne i en lengre periode med strålende sol om dagen og forholdsvis kaldt om natta, nesten ned mot 10 kuldegrader de siste par dagene. Snøsmeltingen er satt på vent og skiføret holder seg til påske i år også, sjøl med svært sein påske.

Det er definitivt klisterføre og de kommende dagene er det grunnklister med et lag isklister og universalklister i blanding som gir feste først på dagen. Utover dagen kan det være behov for å supplere med litt rødt klister. Det er meldt om samme vær så langt som varselet rekker, men med stigende temperaturer fram mot påskeaften.

Løypene vil bli kjørt så lenge det er mulig å komme fram. Følg med på Arilds spor for dagen på hjemmeside og via Facebook.

Slik været har vært de siste dagene vil skidagen i Skjerpelykkja gå som planlagt på palmesøndag.

Du tar med deg ski, kjelke, stoler, sitteunderlag, grillmat, solkrem osv. MLF stiller med varm grill, varmt vann, solbærtoddy, kaffe og smågodt. Sammen fører vi tradisjonen med skidagen i Skjerpelykkja videre også i år.

Vel møtt til kl. 11.00!

Vennlig hilsen
Olaf Godli

Del denne siden!

Skriv en kommentar