Løyperapport 26.04-2019.

Nordmarka nord (arildb) Svea/Mylla: Mylla løypeforening 26/4 kl. 05:56:
7 grader. Delvis skyet.

Starter prepp nå tidlig på morgenen. Det blir stadig mindre å preppe på, men begynner fra Mylla dam og en liten bit veien Mylla syd, videre Bislingveien og innover Bislingflaka til der hvor utforkjøringen begynner i Formoløypa, snur der og kjører tilbake.
Det skjer store forandringer i løypetraseen for hver dag, men håper å få til dette. 
Ser an muligheten for å preppe Trimløypa på Bislingen.

I påsken kunne vi gå på alle vann i området, det har smeltet mye siden det og særlig langs land, og selv om det kan la seg gjøre å komme utpå noen steder anbefales det ikke å gå på isen. Isen blir påvirket av vær, sol, vind og strømninger i vannet og kan ha ujevn is tykkelse utover.

Foto; Anders Norby. Veien Mylla syd, 2 januar 2018.
Det er definitivt slutt på silkeføret, men det kommer en ny vinter……..

Del denne siden!

Skriv en kommentar