Sluttord – sesongen 2018-2019

Hei

Skisesongen 2018-2019 er over for et par uker siden, men i dag er det på nytt full vinter langt ned i lavlandet. Det har snødd siden i går kveld og fortsatt er det nedbør i luften, men avtakende. Der den gamle snøen fortsatt ligger kunne det vært gått på ski dag.

Mylla løypeforening vil takke alle sine medlemmer og bidragsytere for nok en flott sesong i løypene i Mylla/Svea-området. Dette er også anledningen for å takke for alle bidrag til driften gjennom vinteren. Uten disse bidragene hadde det ikke vært mulig å levere de løypene som dere alle kjenner.

Styret ser allerede framover mot neste sesong og har bestemt datoer for høstens dugnader samt årsmøte.

Første dugnad blir 28. september. Frammøte ved garasjen kl. 10.00.

Neste dugnad blir 26. oktober, også med frammøte kl. 10.00 ved garasjen. Samme dag avholdes også årsmøtet i garasjen kl. 16.00 på vanlig måte.

Mylla løypeforening ønsker alle en god sommer – og plutselig sees vi igjen til høsten!

Olaf Godli