Melding til medlemmene

Så er høsten her igjen. Vi skriver 2. september og dagene har unektelig blitt merkbart kortere den siste tida.

I vår varslet vi om dugnader og årsmøte høsten 2019 og det er tid for å repetere det varslet.

Første dugnad blir 28. september. Frammøte ved garasjen kl. 10.00.

Neste dugnad blir 26. oktober, også med frammøte kl. 10.00 ved garasjen. Samme dag avholdes også årsmøtet i garasjen kl. 16.00 på vanlig måte.
Jarle Sundelin som har vært kasserer siden oppstarten i 2006, fratrer sitt verv ved årsmøtet i oktober. Løypeforeningen trenger derfor en ny person til å dekke denne rollen i styret. Vi ønsker en systematisk og ansvarsbevisst Mylla-entusiast som kan ta seg tid til denne oppgaven og som belønning kan la seg glede over flotte skiløyper, kulturorientering og alle de hyggelige menneskene en kommer i kontakt med.

Ta gjerne kontakt med valgkomiteen for nærmere informasjon; Kjell Ivar Skjemstad (tlf. 906 40915), Lene Li Dragland (tlf. 982 03086), Harald Gløersen (tlf. 966 21535) eller via kontakt på hjemmesiden.

Olaf Godli

Bru ved Svartbekktjern som skal fornyes på dugnaden Foto: Lene Li Dragland