Løypeprapport.

Nordmarka nord (arildb) Svea/Mylla: Mylla løypeforening 16/11 kl. 07:51:
-1 grader. lett snøvær. Total snødybde er 16-20 cm. Litt snø i lufta nå som skal øke på utover dagen. I går kveld ble det scooterkjørt og sporsatt fra Mylla dam til Trantjern, videre løypetrasen til Ølja p.plass, Åsjøveien, retur til Mylla dam, videre pakket Bislingveien med et spor på høyre side oppover som det pleier å være. Det var noe mer snø på Bislingen og med påfyll i dag vurderer vi å scooterkjøre innover Bislingflaka neste tur. Mulig i kveld. Snøen er nå fastere og ikke grus i løypa. Hyggelige tilbakemeldinger om bra spor igår.
Vi kan ikke kjøre med løypemaskin grunnet utkjøring av tømmer.

Del denne siden!

1 Kommentarer

  1. Arild

    Bildet er fra Bislingveien i går kveld.

Skriv en kommentar