Løyperapport 30.11.2019

-9 grader, skyfri himmel.
I løpet av fredag ble det scooterkjører følgende løyper: Mylla dam – Myllslivegen (sørsiden av Myllavannet) til Ålsjøvika – Fuglemyrløypa – Formoløypa – Bislingen – ned Bislingvegen, til Mylla dag, og andre veien, til Grønntjernkysset. Dit har Skiforeningnen kjørt stormaskin fra Gjerdingen.

Syljuseterlia – Bislingvegen opp – Grønntjernløypa – Mylla dam.

Nordstrand/Svea – Brattlia – Bjønnputten – Svesvika – Kanalløypa.

Vi kan ikke kjøre løyper på Åsjøvegen til Trantjern p.g.a. tømmertransport.

Fuglemyrløypa (eventyrløype) er nå en fin reserveløsning fra Ålsjøvika opp til Formoløypa. Den går nokså parallelt med Åsjøvegen. Litt plunder der en bekk er åpen. Les mer om løypa her: https://mylla-løypeforening.no/2013/11/12/formoloypa-assjovika/  Anbefaler å gå opp denne løypa.

Det er veldig mye vann i terrenget. Derfor har vi kjørt løyper med scooter. Grønntjernløypa anbefales foreløpig ikke, der er mange bekker åpne. Det er også mye vann i Siljuseterlia. I Kanalløypa er det dukker opp en ny stor dam mellom Svesvikhytta og Gørrvomma. Denne kan kanskje forseres dersom kuldegradene i natt hjelper oss.

I dag, lørdag, kjøres scooter over Ballangrudseterhøgda.

Avhengig av forholdene kjører vi stormaskin i løpet av helga.

Fuglemyrløypa tar av fra Åsjøvegen like ovenfor krysset ved Ålsjøvika. Men først en henstilling til alle hundeeiere: Vipp møkka ut av løypetraseen! Alt som skal til er en liten lekespade. Denne henger i en karabinkrok på rumpetaska. Ryddet etter to i dag – bedre om dere gjør det selv! Foto: Lene Li Dragland

 

 

Fuglemyrløypa er en liten perle, en eventyrløype. Foto: Lene Li Dragland

 

 

50 cm snø på Bislingflaka ifølge snødybdemåleren Skiltmaker Sjøblom har satt opp for oss. Foto: Lene Li Dragland

 

Fuglemyrløypa på kart fra ca 1935

 

Vipps ditt bidrag til Mylla Løypeforening.

Del denne siden!

Skriv en kommentar