Flotte løyper selv etter varmegrader, regn og vind

Flotte løyper ut fra Myllsdammen i dag etter sterk vind, masse varmegrader og regn i går. Mirakelmannen er løypebas Arild Bernstrøm som sto opp klokka 02:30 i natt for å jobbe for oss andre!! Ny tur i formiddag – til glede for uendelig mange. Takk! Og Vipps gjerne ditt bidrag – løypemaskinen trenger diesel.

Luksus å gå rett bak løypemaskinen med Pan som trekkhund. Foto: Lene Li Dragland 12.1.2020

Sol og super løype over Skillemyra. Foto: Lene Li Dragland 12.01.2020

Med så lite snø som det er nå – og så mange som går i løypene: fjern hundebæsjen, bruk gjerne en lekespade du har hengende i sekk/rumpetaske, koster 15 kroner ca. i lekebutikken. Husk en med hull i skaftet.

Fornøyd med Mylla Løypeforenings innsats: bli med på spleiselaget!

Del denne siden!

Skriv en kommentar