Arilds spor for dagen 16.01.2020.

(arildb) Svea/Mylla: Mylla løypeforening 16/1 kl. 01:26:
0.5 grader. Opphold. Total snødybde er 45-80 cm.
Alle løypene er nå nypreppet.
Mylla-Trantjern-Formoløypa-Syljusæterlia-Grønntjernveien opp til Krysset, videre Grønntjernløypa-Flisbanen-Mylla. Måtte fylle igjen flere titalls vannhull med skjæret i Grønntjernløypa.- Svea-Grua, skoleløypa på Muttajordet, og barnehagen-Stormyra-Lindstadutsikten,
Ake, lekebakke på Skjerpelykkja og på Vollajordet-Ballangerudløypa-Brattvolltoppen, derfra scooterløype utover Myllavannet.
Der løypa går ut på vannet ved Brattholt er det endel vann. Det er også vann der løypa går ut på Viggeren ved Viggerhaugen.
Det er kjørt scooterspor på Sveavannet-Belteren-Kalrasten-Viggeren-Ølja og Myllavannet som er kjørt på langs og tvers fra Stuttbekken til Mylla dam.
Scooterløypa fra Ølja til Tverrjøstallen er kjørt, det samme med Fuglemyrløypa.
Snødybden er målt på Svea og Bislingen.

Skisporene er lagd av Arild og Stian.

Foto; Henning Brokerud. Fint vær og fine forhold på Bislingen søndag.

Foto; Henning Brokerud.
Fint vær og fine forhold søndag, på Bislingen.

1. jostein.refsnes@fishlink.no

Imponerende innsats! Myllaområdet må vel være akkurat denne helgen Nordmarka beste for skifolket. Skiforeningens slagord «Det snør ikke spor» må skiftes ut med «Det kjøres spor!».
    Jostein på Nordstrandskollen

2. Arild

Det ble noe maraton kjøring. Etter så lang tid med harde spor som er vanskelige å sene å kjøre opp, var det bare moro å preppe igår. Det ble veldig fine spor over alt og nå er det strålende sol her…Skulle vært lørdag.