Mylla – 03. januar 2021 kl. 06:10

Temperatur:-2 til -4 grader.
Vær:Lett skyet.
Snødybde:100-130 cm. 3 cm det siste døgnet.

Det kom overraskende 3 cm med lett tørr nysnø i går kveld.

Prepper ut fra Mylla dam nå på morgenen, det blir bare i nærområdet, har lite diesel igjen, hovedtanken gikk overraskende tom. 3000 liter er bestilt, blir levert i morgen.

Vi har fått flere spørsmål om hvorfor Trimrunden på Bislingen ikke står avmerket på kart og ingen sporing. Den er registrert i Skiforeningen som Løype 103 Historisk løype, lilla stiplet i kartet. Denne løypa har snø til langt utpå våren og er populær blant brukerne. Vi kan glede oss til at denne kommer på kartet og kan følge sporingen fra kommende uke.

Foruten 2 parkeringsplasser ved Myllsdamme er det mulig å parkere ved Knippatoppen nedenfor Sliperiet og ved Svea badeplass parkering. Det er også parkering ved Svea Skilag og løype derfra til Mylla, med litt lett nysnø i.

Når hytteeier med hodelykt måker snø av taket om natta, da kan en skjønne at det er mye snø.

Foto: Skiforeningen. Trimrunden Bislingflaka kommer på kart og kan følges på sporingen.

Foto, Margarete U Wiese. Tor Haakon og Rikke tar i et et tak for å rydde løypene. 1ste dag nyttår, flaggdag, derfor med flagg.