Mylla – 09. januar 2021 kl. 02:28

Temperatur:-11 til -12 grader.
Vær:Lett skyet.

Preppetur i går. Myllsdammen- Kanalløypa til Skiforeninghytta i Svesvika Preppet scootertrasen ned til Sveavannet- Myllsoset-Grønntjernløypa-Flisbanen. Nå er Grønntjernløypa ferdig hele veien. Mange trær fjernet.

Preppetur 2 som gikk over til neste dag: Myllsdammen-frisket opp igjen begynnelsen på Grønntjernløypa. Videre Myllslivegen-Åsjøveien-Formoløypa-Trimrunden-Bislingflaka.retur Åsjøvika-Trantjern-Høgnes-retur til Myllsdammen.

Scooterløypene skal ha blitt kjørt i natt over Sveavannet-Belteren-Kalrasten-Viggeren-Myllavannet-Ølja-Tverrsjøen til Tverrsjøstallen. Den gamle scooter løypa fra Ølja til Tverrsjøstallen (Nikkersløypa) er kjørt opp for første gang denne sesongen.

Parkering på Mylla, viser til tidligere ut-legg. Det er også mulig å parkere på Bislingen.

Alle finner veien til Mylla. Du vet du ikke møter mannen i gata, når du møter en med livvakter.

Foto Arild: Grønntjernløypa. Ikke tvil om at det var mye snø. Mange store grantrær måtte fjernes.

Foto Bjørn Arild, Nytt tre falt over løypa til Grua i går kveld. Han måtte fjerne det for å komme frem med scooteren.