Arilds spor for dagen.

FØREMELDING FOR NORDMARKA NORD

Mylla – 12. januar 2021 kl. 06:43

Meldt inn av Mylla løypeforening

Temperatur:-12 grader.
Vær:Lett skyet.
Snødybde:100-130 cm.

Det er kommet ca 2-3 cm med tørr nysnø siden siste prepp. Vi starter i dag med maskin, snøscooter og 3 mann for å rydde nedfall og overheng. Har fått meldinger om mye er falt ned igjen. Starter fra Myllsdammen, Trantjern og over Ballangrud, tar det vi rekker, vi prepper spor etter oss. Håper å få til en jobb på Skjerpelykkja ake, lek og bålplass, der henger en strømledning så lavt at maskinen kommer ikke under, må prøve å få hevet denne. Mannskap i dag er Lasse, Arild og Olaf.

ADVARSEL: På Myllavannet skal isen skjæres opp et sted mellom Sandvik og Øya. Det skal skjæres opp en slisse med motorsag, tvers over vannet, vil tro at snøen må vekk først slik at dette tar tid. De krysser løypetrasen vår. Det skal senkes en strømkabel som blir liggende på bunnen av Myllavannet. Nettservce setter opp sperringer.

Foto Nina. Lasse fra Grua hjelper oss med å fjerne trær, mens en liten sover i pulken.
Foto Nina: Vollatoppen med tåke i dalen.
Foto Nina. Spåtind i det fjerne.
Foto Terje Johansen Ermesjø: Mange flotte portaler i trasen nå.

Del denne siden!

Skriv en kommentar