Arilds spor for dagen.

FØREMELDING FOR NORDMARKA NORD

Mylla – 13. januar 2021 kl. 06:39

Meldt inn av Mylla løypeforening

Temperatur:-10 grader.
Vær:Lett snøvær.
Snødybde:100-130 cm. 6 cm det siste døgnet.

Det siste døgns nysnø er lett snø. Det ble et skippertak i går med rydding av overheng, toppbrekk og nedfall hele veien fra Myllsdammen-Trantjern-Høgnes-Ballangrudhøgda-Stormyra-Lindstad-Skjerpelykkja, preppet der ake,lek og bålplassen.-Kalrasten-Stormyra-Svea-Grua-Muttajordet-Svea-Bjønnputten-Kanalløypa-Myllsdammen.

På Myllavannet skal isen skjæres opp nær Øya i Vestend. Det skal skjæres en slisse med motorsag tvers over vannet, vil tro at snøen må vekk først og at dette vil ta noen tid. De krysser løypetrasen vår. Det skal senkes en strømkabel som blir liggende på bunnen av vannet. Arbeidet er i gang og Nettservce har satt opp sperringer.

Prepper i dag i nærområdet, Mylla-Bislingen.

Foto Karin Braaten. Hun zoomet oss inn på Skjerpelykkja i går.
Foto Karin Braaten. Hun tok foto av oss rundt i løypa i går.
Foto Karin Braaten. Hun tok foto av oss rundt i løypa i går.

Del denne siden!

Skriv en kommentar