Mylla – 14. januar 2021 kl. 08:54

Temperatur:-11 grader.
Vær:Lett skyet.

Snødybden er varierende, den forandrer seg etter vind, lokale forhold og må sees på som ca. Den vil etterhvert pakke seg sammen og minke noe.

Ryddet og preppet i går fra Myllsdammen-Trantjern-Åsjøveien-Formoløypa Bislingen-Trimrunden–Rundløypa i Formoløypa-Myllsdammen. Det kom noe nysnø i øvrige spor, men de er dype og fine å gå i.

Når scooter sporene blir kjørt opp på nytt til helgen er trasen langs Mylla klar til bruk. Avtikkeren inn til Bratholtvika er sperret pga rør og kabel som skal senkes i vannet der, men scooterkjørere kan kjøre på andre siden av øya og kommer da frem til Bratholtvika og videre til Bratvoll toppen

Lasse og Øivind rydder med scooter og motorisert Grensag fjerner overheng idag fra Myllsdammen og veien Mylla syd.

Foto Arild. Skiforeningen ved Lars og Mylla Løypeforening ved Arild møttes tilfeldig der hvor Bislingen Fjellstue en gang var. Nye og like maskiner begge.
Foto Kåre Hansen: Myllavannet er nå sperret av inn til Bratholtvika. Mulig å gå rundt øya.