Løype- og føremelding 15.01.2021

Vinteren har festet grepet

Utfordringene med toppbrekk og nedfall over skiløyper, strømledninger og veger har fortsatt denne uka, men ikke så ille som i forrige uke. Noe snø den siste uka bedret ikke ikke på denne situasjonen, sjøl om den snøen som kom var lett. Det har vært lagt ned mange arbeidstimer også denne uka med å rydde løyper.

Alle må fortsatt være oppmerksomme på denne situasjonen og følge med i skiløypene. Oppfordringen om ikke å stoppe opp der skogen står tett på begge sider av løypa gjelder fortsatt.

Løypene over vannene  er kjørt på nytt. Kulda den siste tiden har ført til at overvannet etter snøværet har frosset til der der det er kjørt og skapt et godt underlag for løyper utover vinteren. Det er fortsatt viktig på en holder seg til de oppkjørt løypene.

Det vil fortsatt holde seg kaldt i helga, men litt stigende temperatur på søndag. Utover i uka ventes ytterligere temperaturøkning og med litt snø tirsdag kveld/natt og onsdag

Arild rapporterer hver dag status for løypene. Følge med på denne på hjemmesiden og på Facebook.

Smørningstipset er rimelig enkelt om dagen; blå Swix er et sikkert valg. 

God tur og ta hensyn til de spesielle forholdene som er om dagen!  Et mulig mål for helgens tur kan være det nye serveringsstedet på Trantjernet som åpner i morgen.

Vennlig hilsen Olaf Godli

Del denne siden!

Skriv en kommentar