Arilds spor for dagen

FØREMELDING FOR NORDMARKA NORD

Mylla – 16. januar 2021 kl. 09:41

Meldt inn av Mylla løypeforening

Temperatur:-20 grader.
Vær:Klart pent.
Snødybde:100-130 cm.

Preppet i går Myllsdammen-Sliperiavstikker-Flisbanen-Grønntjernløypa-Syljusæterlia-Åsjøveien-Trantjern-Høgnes-Ballangrudhøgda-Stormyra-Lindstadutsikten-Skjerpelykkja, ake,lek og bålplass-Kalrasten-SveaBjønnputten-Kanalen-Myllsdammen.Mange trær lå på kryss og tvers som Tore og Arild ryddet vekk.

Scooterløyper fra Svea til Tverrsjøstallen ble kjørt opp i går kveld, ny trase på sør siden av Øya inn til Brathollt vika.. Det var en kald fornøyelse for Stian.

Husk å parkere fornuftig på parkeringplassene slik at det blir plass til flere. To plasser ved Myllsdammen, en nedenfor Sliperiet, ny avstikker er preppet ned til Sliperiet. En ved Svea Badeplass hvor løype til Mylla går ut fra. En mulighet er ved Svea Skistadion hvor det er løype til Mylla.

Video Viktor Vikstrøm; Tore H først og Viktor etter med videokamera nedover fra Ballangrudhøgda og Grasbergtjerna.

Del denne siden!

2 Kommentarer

  1. hammer.finn@gmail.com

    Jeg bøyer meg i hatten, som Weng sa, for den jobben som løypegjengen har gjort i vinter. Iflg. YR så skal vi få mer snø senere i neste uke, håper bare at det ikke blir nytt trekaos for dem å ta fatt på.

    1. Arild

      Mange takk for hyggelig tilbakemelding. Blir det mildvær og mer snø på trærne før den gamle detter av blir ikke jeg å se i skogen.

Skriv en kommentar