Mylla – 21. januar 2021 kl. 08:24

Temperatur:-1 grader.
Vær:Snøvær.
Snødybde:100-130 cm. 7-8 det siste døgnet.

Det er ikke mulig å preppe Vestend-Høgnes-Ballangrudhøgda-Stormyra-Volla-Lindstad-Skjerpelykkja-Svea-Grua- Bjønnputten-Kanalløypa.Det ligger trær på kryss og tvers, tildels veldig store trær.

Det er problem å komme seg fra Svea til Garasjen på Mylla for å hente Løypemaskinen. Når det ligger trær over veien må en finne alternative veier.

Prøver å preppe Myllsdammen-Trantjern-Åsjøveien-Formoløypa-Trimrunden-Bislingflaka.

Foto Arild; Åsjøveien, Et av mange trær på prepperunden i går.

1. jostein.refsnes@fishlink.no

Hei Arild, Du som har vært ute mange vinternetter her i Myllaområdet, har du noen gang tidligere opplevd maken til trebrekk? Det er jo egentlig litt sensasjonelt at Skiforeningen i dag advarer folk om å gå på ski i skogen! Fuglebrettet vårt på Nordstrandskollen bukket under av snømengdene i natt. Ikke den store saken. Bare et tegn i tiden.
    Jostein

1. Arild

Hei Jostein. Hver vinter er det et og annet tre som detter ned, men dette har jeg aldri opplevd maken til. Det har blitt tung snø, jeg har hytta ved siden av der jeg bor, der knelte pipehatten i natt og parabolen måtte også gi etter for den tunge snøen. Sent svar men jeg holder på å måke av garasje og uthus tak 2 trær har falt ned over vedskjulet. Det ser ut som det skal komme mer snø. Blir ikke nykjørte løyper i morgen.