Arilds spor for dagen.

FØREMELDING FOR NORDMARKA NORD

Mylla – 26. januar 2021 kl. 06:12

Meldt inn av Mylla løypeforening

Temperatur:-16 grader.
Vær:Klart pent.
Snødybde:120-150 cm.

Prepper og fjerner evt. trær fra Myllsdammen-Kanalløypa-Vikabakken ned til Sveavannet-Svea-Sørlibakken-Stormyra-Skjerpelykkja, frisker opp igjen ake, lek og bålplassen der -Vollaløypa, pakker akebakken der, legger samtidig tilrette for den planlagte hoppbakken ved siden av. Ballangrudhøgda-Vestend-Trantjern-Myllsdammen.

Vi takker nok en gang alle som har bidratt til å fjerne trær som har falt ned, Familien Volla, Svea Skilag og alle andre.

Jostein Albert på Nordstrandkollen kunne fortelle om en opplevelse på Sveavannet i går.: Rev jaget rådyr, rådyr jaget reven. De holdt på i 20 minutter. Til slutt ga reven opp og lusket ut av isen på vestsiden mens rådyret galopperte ut på østsiden. Morsomt dyreliv midt på formiddagen.

Det var mange ute på ski i det flotte måneskinnet i går kveld, både med og uten hodelykt. Størst opplevelse hadde de uten hodelykt. Ingen prepp og løyperapport i morgen.

Foto Karin Braaten.; Ny-kjørte løyper til Lindstad utsikten.

Del denne siden!

Skriv en kommentar