Arilds spor for dagen.

Mylla – 06. februar 2021 kl. 08:05

Meldt inn av Mylla løypeforening

Temperatur:-22 grader.
Vær:Klart pent.
Snødybde:110-170 cm.

Det ble mer prepping enn jeg la ut i går. Preppet da denne runden: Myllsdammen-Kanalløypa-Bjønnputten-Svea, fra p.plassen ned til Sveavannet.-Grua-Muttajordet-om nedre Småtjernet opp igjen,-Sørlibakken-Stormyra, Ake, lek og bålplassen på Skjerpelykkja-Kalerasten-Lindstadutsikten-Vollaløypa, med Akebakkene på Vollajordet. Bratvolltoppen-Ballangrudsæterhøgda-Høgnes-Trantjern-Åsjøveien-Formoløypa-Bislingflaka-Trimrunden-Barnebakken-retur Formoløypa-Rundløypa-Myllsdammen.

Barnebakken på Bislingen er utvidet og nypreppet. Myllsdammen Flisbanen blir preppet i dag slik at alle de som velger å parkere på Svartbekken for å gå Teigemyra – Flisbanen til Mylla også får nypreppet løype.

Alle vannene er frisket opp igjen, fra Sveavannet i nord til Tverrsjøen.

Foto Arild; Løypemaskinen med ny logo. Brukte løypemaskinen i går til og lage ny tilførsel til løypene fra p.plassen på Mylla.
Gammelt postkort. Uff synes fjordingen hadde tungt lass.

Del denne siden!

Skriv en kommentar