Arilds spor for dagen.

FØREMELDING FOR NORDMARKA NORD

Mylla – 17. februar 2021 kl. 08:31

Meldt inn av Mylla løypeforening

Temperatur:-7 grader.
Vær:Lett snøvær.
Snødybde:110-170 cm. 3 cm det siste døgnet.

Hyggelige tilbakemeldinger om løypene på Mylla.

Scooterløypene ble kjørt på nytt i går, helt frem til Tverrsjøstallen. Samtidig ble overheng i løypa mellom Ølja og Tverrsjøen kappet ned og fjernet. Nå er det bedre fremkomst for både snøscootere og skiløpere. I Fuglemyrløypa er det også ryddet for overheng og nedfall.

Det er igjen fjerning av grankvister noen steder, det blir tatt etterhvert. Det dro en byge over med underkjølt regn i området i går. Det er kommet litt snø etterpå, så det skulle ikke være noe problem. Prepper ut fra Myllsdammen i ettermiddag.

Foto Arild: Slik koker vi kaffe eller varmer solbærtoddy.

Del denne siden!

Skriv en kommentar