Arilds spor for dagen.

FØREMELDING FOR NORDMARKA NORD

Mylla – 27. februar 2021 kl. 07:38

Meldt inn av Mylla løypeforening

Temperatur:-2 grader.
Vær:Klart pent.
Snødybde:100-160 cm.

Flott måneskinn og behagelig temperatur ut over natta. Temperaturen varierte fra -minus 1 til pluss 4.5, varmest i høyden.

Preppet denne runden. Myllsdammen-Åsjøveien-Formoløypa-Rundløypa-Bislingen-Trimrunden-Barnebakken på Bislingen-Trantjern-Høgnes-Ballangerud-Bratvolltoppen-Akebakkene på Vollajordet-Stormyra-Lindstadutsikten-Kalrasten, ake, lek og bålplassen på Skjerpelykkja-Sørlibakken-Svea-Grua-Muttajordet-Bjønnputten-Kanalløypa-Grønntjernløypa til Flisbanen, retur til Myllsdammen.

Det blir en fin dag med sol og gode løyper, som avsluttes med fullmåne i kveld. Har fått tilbakemelding om at det er helt greit å gå på vannene, men kan være isete noen steder.

Et gammelt flyfoto fra Svea/Nordstrand trolig fra 1951, det året det var 3 meter snø her. I forgrunnen Svea Sportshytte, der synes bare taket. Ingen Vollaveg den gangen. De fleste skispor er lagd av Arild og Einar.

Del denne siden!

Skriv en kommentar