Løype- og føremelding 26.03.2021

Påske

Påsken står for døra. I dag, fredag før palmesøndag, kom væromslaget etter nok en uke med mye fint vær og godt skiføre. I dag har det vært grått/tett tåke og litt lett yr i lufta, men nå i kveld har det begynt å regne ordentlig. Regne skal det også gjøre gjennom helga og særlig i morgen,  Det vil også kunne bli noe nedbør på søndag og mandag, men med perioder med finere vær innimellom.

Fra og med tirsdag og og så langt fram som varselet går er det meldt fint påskevær og alt skulle ligge til rette for en flott skipåske i vårt område.

I morgen blir det sikreste smørningstipset å bruke et rødt klister. På søndag er vi tilbake til det samme tipset som tidligere; litt grunnklister/isklister dekket med et universalklister/fiolett klister og toppet med rødt klister utpå dagen/ettermiddagen. På dager med kuldegrader om morgenen vil dette smørningstipset holde seg gjennom hele påsken.

Arild rapporterer hver dag status for løypene.

Følg med på denne på hjemmesiden og på Facebook.

Med den gjeldende smittesituasjonen og de smitteverntiltakene som fortsatt gjelder, så er det grunn til å forvente mye folk i skiløypene gjennom påsken.

Gud tur – og hold avstand!

Den vanlige skidagen/familiedagen som MLF har arrangert i Skjerpelykkja på palmesøndag i mange år, er sjølsagt avlyst også i år. 

Vennlig hilsen Olaf Godli

Del denne siden!

Skriv en kommentar