Mylla – 20. april 2021 kl. 06:29

Temperatur:-4 grader.
Vær:Klart pent.

Nypreppet nå fra: Myllsdammen-Åsjøveien-Rundløypa-Formoløypa-Bislingen-Barnebakken-Trimrunden-Åsjøkrysset-Trantjern, retur til Myllsdammen.

Det blir nok en dag med sol og fine forhold på Svea/Mylla. Med minusgrader på morgenen blir det best forhold utover formiddagen, litt dårligere skiføre når solen begynner å tine opp.

Den uvanlige varmen i siste dager gjør noe med snøen og ikke minst isen. Det er mye trafikk på vannene, men må advare mot dårlig is i bukta nedenfor Vestend gård, det er sælig nær land. Det samme med Brattholtvika. Det er områder en bør holde seg unna. Der løypa går ut på Sveavannet i nord, må en se an isen.

Målte isen på Mylla lørdag, da var det 55 cm med is, over og underis.

Tilbakemelding om fine forhold for skøyting på Myllavannet i går formiddag, vil tro det er det samme på Sveavannet og Belteren.

Mylla Løypeforening har hele tiden som Orrfuglleiken pågår preppet løypene på kvelden for ikke å forstyrre fuglene.

Foto Arild Bernstrøm og Karin Braathen.

Foto Arild; Bislingen søndag, her er nypreppet nå.
Foto Karin Braathen; Myllavannet i går. Fine forhold for skøyting på formiddagen.
Foto Karin Braathen. Blå himmel, sol og fine forhold på Mylla.