Mylla – 29. april 2021 kl. 06:41

Temperatur:-4,5 grader.
Vær:Klart pent.

Det ser ut til å bli nok en flott dag på Svea/Mylla klar blå himmel og en soloppgang på vei nå. Løypene er best på morgenen og utover formiddagen før solen tar for mye.

Denne runden er preppet: Myllsdammen-Trantjern-Åsjøveien-Rundløypa-Formoløypa-Bislingflaka-Trimrunden-Åsjøkrysset-Myllsdammen. Runden er 22 km.

Det har akkurat vært fullmåne, blir det klarvær i kveld kan det bli en fin tur i måneskinnet. Interessen rundt Trimrunden har tatt helt av, her møter lag og foreninger opp for å trene.

Fuglemyrløypa er ikke kjørt, mye snø der og fullt mulig å legge skituren gjennom den.

På Bislingflaka kan en gå hvor som helst, her bærer snøen, selv om den har en litt ruglete overflate er det mange som går eller skøyter på kryss og tvers, mange fine utsiktpunkter der oppe på Nordmarkas Tak.

Foto, Tove Rikheim, Mette Syversen og Arild Bernstrøm.

Foto Tove Rikheim;
Foto Mette Syversen. Bislingflaka mandag.
Foto Arild, Her starter Bislingflaka når du kommer opp fra der Fjellstua en gang stod .