Mylla – 01. mai 2021 kl. 00:35

Temperatur:-1 grader.
Vær:Klart.

Det ser ut til å bli nok en flott dag på Svea/Mylla. Løypene er best på morgenen og utover formiddagen før solen tar for mye.

Denne runden er nå preppet: Myllsdammen-Trantjern-Åsjøveien-Rundløypa-Formoløypa-Bislingflaka-Trimrunden-Åsjøkrysset-Myllsdammen. Runden er 22 km. lang.

Interessen for Trimrunden har tatt helt av, her møter lag og foreninger opp for å trene. Det er et spor og skøytemuligheter her. For mange år tilbake ble det arrangert langrenn i trimrunden, mange år etter hverandre. Rennene var det oftest Høybråten/Stovner som stod for.

Fuglemyrløypa er ikke kjørt, det er mye snø der og fullt mulig å legge skituren gjennom den på vei opp eller ned fra Bislingen.

På Bislingflaka kan en gå hvor som helst, snøen bærer over alt, selv om den har en litt ruglete overflate er det mange som går eller skøyter på kryss og tvers også ellers i marka.

Mange fine utsiktpunkter oppe på Nordmarkas Tak. En teltleier med mange telt i en klynge på Bislingen i natt.

Nå har det begynt å smelte mye, det har blitt noen bare flekker i løypetraseen, men det er snø på siden så greit å gå utenom.

Foto John Smits.

Foto John Smits; Et flott bilde fra veien Mylla syd.