Mylla – 02. mai 2021 kl. 00:08

Temperatur:-1 grader.
Vær:Klart.

En fin dag på Mylla, med nypreppet løyper fra Myllsdammen-Trantjern-Åsjøvegen-Rundløypa-Formoløypa-Bislingen-Trimrunden-Åsjøkrysset-Myllsdammen.

Finest forhold fra morgenen av og utover formiddagen. det gode føret avtar etterhvert som solen stiger og temperaturen øker.

Bislingflaka ligger på 693 m.o.h. solen er sterk der så husk solbriller.

Fuglemyrløypa kan være et alternativ til Åsjøvegen til eller fra Bislingen. En gammel trivelig scooterløype som ikke er preppet, men med mye snø og ok å gå på ski.

Det er mulig iMarka appen skifter fra vintermodus til sommer, da kan en ikke følge med på Gps eller løyperapport der. Løyperapportene fortsetter på Mylla Løypeforening Fb og hjemside.

De som spør om padlemuligheter på Mylla, det er for tidlig, folk går på isen både med og uten ski.

Foto Hege Brekke Kalvsjøhagen, Karin Braathen og Arild Bernstrøm.

Foto Hege Brekke Kalvsjøhagen. Flotte løyper lørdag.
Foto Hege Brekke Kalvsjøhagen. Fint i Trimrunden…
Foto Karin Braathen.
Foto Karin Braathen. Veien Mylla syd.
Foto Arild; Fortsatt noen på isen på Svea og Myllavannet. Både med og uten ski