Arilds spor for dagen.

FØREMELDING FOR NORDMARKA NORD

Mylla – 05. mai 2021 kl. 08:07

Meldt inn av Mylla løypeforening

Temperatur:-1 grader.
Vær:Lett snøvær.
Snødybde:0-102 cm. 4-5 cm det siste døgnet.

Det er minus 1.5 på Svea/Mylla nå, temperaturen har vært nede i minus 2,4 i natt. Det er lett snøvær nå, men snøen har ikke lagt seg på veiene, enn så lenge. Det er varslet nedbør ut over dagen.

Det blir nypreppet løyper til i morgen tidlig, prepper enten sent i kveld eller tidlig i morgen. Prepper da forhåpentligvis den vanlige runden Myllsdammen-Trantjern-Åsjøveien-Rundløypa-Formoløypa-Bislingen-Trimrunden-Åsjøkrysset-Myllsdammen.

Øker noe på med snø i lufta mens jeg skriver nå.

For de som så nyheten på mandag var det et innslag fra Bislingen med Nakstad, hvor en kunne se de fine forholdene på Bislinflakene.

Nakstad på Bislingen, mandag.

Del denne siden!

2 Kommentarer

  1. john.wiese@mac.com

    Denne gladnyheten har jeg ventet på! Var på Bislingen fredag og søndag, og så på værmeldingen at i morgen, torsdag, burde der være mulig å få en fin tur igjen. Ville nok kjørt til Mylla uansett, men gleder meg til nypreparerte spor. Det var min tredje innlogging på Føremeldingen i dag i håp om å se dette. Tusen takk for at du står på, Arild! Kanskje det holder til 16. mai i år også?
    Hilsen John Wiese

  2. Arild

    Så bra at du liker deg på Mylla og Bislingen, håper du får en fin tur der i morgen. Jeg skal gjøre det jeg kan for å få til løyper til i morgen tidlig. Det ble ikke så mye snø på Svea, men fikk tilbakemelding om at det er mer på Mylla, på Bislingen er det nok en god del mer nysnø. Melder om det i morgen. Av erfaring så smelter nysnøen fort på denne tiden, ihvertfall hvis det blir sol. Men regner med å holde på litt til. Arild

Skriv en kommentar