Mylla – 07. mai 2021 kl. 08:19

Temperatur:-7 til 17 grader.
Vær:Klart pent.

Det blir nok en fin dag på Mylla, strålende sol nå. Startet preppingen tidlig på morgenen, sikkert ikke så kjekt for de som lå i bobil og Campingvogn på p.plass.

Etter snøværet forleden er det nå hvitt og fint i trase og terreng, det blir ofte stygg snø på denne tiden med bøss fra trærne, men nå er det fint. Har preppet familieløyper 2 spor på veien Mylla syd og Ålsjøvegen, i løypene ellers i terrenget er det et spor og skøytemuligheter.

Det er går å skøyte på veien og men da må en ta hensyn til sporene.

Har preppet denne runden: Myllsdammen-Trantjern-Ålsjøvegen-Rundløypa-Formoløypa-Bislingen-Trimrunden-Åssjøkrysset-Myllsdammen. Telleren viser 22 km på turen.

I Rundløypa er det et oppkomme så der renner det vann, vær oppmerksom her.

Nysnøen forleden gjør at vannene ligger hvite og fine, men vil ikke anbefale å gå på isen. De første bilene kom kl 07.15 og så ut på ski. Ønsker alle en fin ski tur.

Foto Tom Stensaker; Mylla er virkelig i fokus om dagen.
Foto Jo Ulltveit Moe; Bislingen, Overaskende bilde av løypemaskinen i skumringen.
Foto Karin Braathen; Fine spor i Åsjøvegen i går-
Foto Karin Braathen; Mye snø på Stormyra ennå. Her med treski.
Foto Karin Braathen. Stormyra…