Mylla – 08. mai 2021 kl. 00:39

Temperatur:-2 grader.
Vær:Klart pent.

Etter snøværet forleden er det nå hvitt og fint i trase og terreng, det blir ofte stygg snø på denne tiden med bøss fra trærne, men nå er det fint.

Har preppet familieløyper 2 spor på veien Mylla syd og Ålsjøvegen, i løypene ellers i terrenget er det et spor og skøytemuligheter. Det er går å skøyte på veien og men da må en ta hensyn til sporene.

Har preppet denne runden: Myllsdammen-Trantjern-Ålsjøvegen-Rundløypa-Formoløypa-Bislingen-Trimrunden-Åssjøkrysset-Myllsdammen. Telleren viser 22 km på turen.

I Rundløypa er det et oppkomme så der renner det vann, vær oppmerksom på at her har mye av snøen har rent vekk.

Nysnøen forleden gjør at vannene ligger hvite og fine, men vil ikke anbefale å gå på isen. Det er vanlig at isen pleier å være borte på denne tiden på Myllavannet, men kaldt vær gjør at den ligge ennå, men farlig å gå på. På Sveavannet pleier isen å bli borte rundt 17 mai.

Ny preppet løyper og fint vær lørdag, ønsker dere en fin skitur.

Foto Egil Bendiksen- Karin Braathen-Arild Bernstrøm.

Foto; Egil Bendiksen, Søndag kl 22. på Bislingen, en uke siden.
Foto Karin Braathen; Mye snø i Formojuvet.
Foto Arild; Bislingen. Her har det vært Orrhaneleik
Foto Arild;  En tidlig fredag morgen, greit å ha kort vei til Løypa..