Arilds Spor for dagen

Mylla Løypeforening

Publisert av Arild Bernstrøm  · 7fi8A5kmo0fkuram0ntlst4e ng252å  · Arilds Spor for dagen.FØREMELDING FOR Mylla/SveaMylla – 07. november 2021 kl. 09:47Meldt inn av Mylla løypeforeningTemperatur: 0 grader.Vær: Lett snøvær.Snødybde: 6 cm. 6 cm det siste døgnet.Det er skiløype på Mylla, men den er som for 100 år siden, nemlig gått opp av ivrig skigåer. De 6 cm med litt kram snø var for lite til å kjøre opp med scooter, hadde det kommet 10 cm ville vi kjørt opp, men 6 cm er for lite, da går styrestålet som er under scooterskiene ned i grusen. Den løypa som er gått opp virket helt grei å gå i, er du ivrig på å komme igang er det altså muligheter for en skitur langs veien Mylla Syd og Åsjøveien.Foto Arild. Foto 1 er fra i går ettermiddag. Foto 2 er fra i morges kl.9.30

Del denne siden!

Skriv en kommentar