Løype- og føremelding 01.03.2019

Løype- og føremelding 01.03.2019

Hei
Mildt for årstiden
Mildværet har preget værmeldingene første halvdelen av denne uka. Minimalt med nedbør og veksling mellom frysing og tining har gjort snøen grovkornet og hard. Løypene må kjøres daglig for å gi skikkelige forhold.

Temperaturen har gått litt ned nå og det ventes litt kjøligere i morgen og for så vidt også på søndag, men fortsatt vil temperaturen gå over null midt på dagen. Søndag morgen er det meldt snø og det vil trolig bety et stort skift i føret fra lørdag til søndag. Utover i neste uke er det meldt noe snø og kjøligere.

I morgen er det fortsatt grunnklister, isklister og litt universalklister som gjelder. Ta med rødklisteret på tur for å sikre festet, alt etter hvor mildt det blir.
I morgen ettermiddag vil det bli behov for å gjøre rein skiene for diverse klisterblandinger og klargjøre for en dag med mer normalt føre etter årstiden. Det er fortsatt usikkert hvor mye snø som kommer og også hvor temperaturen vil legge seg på dagtid, men slik det ser ut nå ligger det an til en tur med tørrvoks under skiene, alt fra VR45 og oppover.

Følg med på Arilds spor for dagen på hjemmeside og via Facebook.

God tur!

Vennlig hilsen
Olaf Godli