Begrenset side

For å få tilgang til denne siden må du være en aktiv Styremedlem.

For å bli medlem kan du benytte vipps 18868
Eller overføre til konto: 2220.12.89223

Husk å oppgi navn og e-mail.

Gå til forsiden

Arilds spor Løype- og føremeldinger
Arilds spor for dagen 25.01. 2020.
(arildb) Svea/Mylla: Mylla løypeforening 25/1 kl. 08:10: -3 grader. Lett skyet. Total snødybde er 38-70 cm. Preppet i går kveld fra Mylla dam-Trantjern-Åsjøveien-Formoløypa-Bislingflaka-Grønntjernkrysset-Bislingveien-Kanalløypa-Brattlia-Sørlibakken-Stormyra-Lindstadutsikte-Svea. Det er beltet Myllaveien fra Mylladam til Myllsoset for prepp mot Svea. Video arild; Da er det bevist, det er rype på Bislingen.
Les mer
Generelt
Flotte løyper selv etter varmegrader, regn og vind
Flotte løyper ut fra Myllsdammen i dag etter sterk vind, masse varmegrader og regn i går. Mirakelmannen er løypebas Arild Bernstrøm som sto opp klokka 02:30 i natt for å jobbe for oss andre!! Ny tur i formiddag – til glede for uendelig mange. Takk! Og Vipps gjerne ditt bidrag – løypemaskinen trenger diesel.
Les mer
Kul-Turorientering
Kul-Turorientering med 50 poster
KUL-TURORIENTERING MED MANGE NYE POSTER Kul-turorientering er et initiativ fra og for glade markabrukere og medlemmer i Mylla Løypeforening. Sommeren 2018 lanseres nye poster og nye kart – se lenke nederst i artikkelen. Vi har samlet informasjon og historier om plasser, topper, kulturminner og steder som har stor interesse for turfolket i området. Det har […]
Les mer